Διαμονή

Το Semiramis Hotel διαθέτει μια σειρά από σύγχρονα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια που θα σας ενθουσιάσουν με την μοντέρνα αισθητική τους, την υπέροχη θέα τους καθώς και τις ανέσεις που προσφέρουν. Όλα μας τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα, προσφέροντας κλιματισμό, TV, τηλέφωνο, ψυγείο και σεσουάρ, ενώ διαθέτουν μεγάλη βεράντα με καταπληκτική θέα στη θάλασσα ή το βουνό. Κάθε δωμάτιο έχει δική του αριθμημένη θέση πάρκινγκ με αντηλιακό σκέπαστρο, ενώ μέχρι και ένα παιδί κάτω των 3 ετών μπορεί να φιλοξενηθεί δωρεάν.

Δίκλινο δωμάτιο με θέα βουνό

Τα δίκλινα δωμάτια με θέα στο βουνό βρίσκονται είτε στον πρώτο όροφο είτε στο ισόγειο και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και δύο άτομα. Με όμορφη διακόσμηση και πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, TV, τηλέφωνο, ψυγείο και σεσουάρ, τα δωμάτια αυτά προσφέρουν υπέροχη θέα στο κατάφυτο κι εντυπωσιακό βουνό.

Δίκλινο δωμάτιο με μερική θέα θάλασσα

Το δίκλινο δωμάτιο με μερική θέα στη θάλασσα βρίσκεται στο ισόγειο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και δύο άτομα. Είναι κομψά διακοσμημένο καθώς και πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτοντας κλιματισμό, TV, τηλέφωνο, ψυγείο και σεσουάρ, ενώ διαθέτει ευρύχωρη βεράντα με μερική θέα στη θάλασσα.

Δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα

Το δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και δύο άτομα. Διαθέτει ευχάριστη διακόσμηση και είναι πλήρως εξοπλισμένο διαθέτοντας κλιματισμό, TV, τηλέφωνο, ψυγείο και σεσουάρ, ενώ από την ευρύχωρη βεράντα του προσφέρει εκπληκτική θέα στο απέραντο μπλε του Ιονίου.

Τρίκλινο δωμάτιο με μερική θέα θάλασσα

Το τρίκλινο δωμάτιο με μερική θέα στη θάλασσα βρίσκεται στο ισόγειο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τρία άτομα. Είναι κομψά διακοσμημένο καθώς και πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτοντας κλιματισμό, TV, τηλέφωνο, ψυγείο και σεσουάρ, ενώ διαθέτει ευρύχωρη βεράντα με μερική θέα στη θάλασσα.

Τρίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα

Το τρίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τρία άτομα. Έχει ευχάριστη διακόσμηση και είναι πλήρως εξοπλισμένο διαθέτοντας κλιματισμό, TV, τηλέφωνο, ψυγείο και σεσουάρ, ενώ από την ευρύχωρη βεράντα του προσφέρει εκπληκτική θέα στο απέραντο μπλε του Ιονίου.