Τοποθεσία

Το Semiramis Hotel είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο και απέχει μόλις 3.5 χλμ από την Πόλη της Λευκάδας και 10' από τις ωραιότερες παράλιες του νησιού. Μια ιδανική τοποθεσία με συγκλονιστική θέα που θα σας κόψει την ανάσα!

Επίσης, διαθέτει μία σειρά από σύγχρονα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με όλες τις απαραίτητες ανέσεις (όπως κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο κλπ.) καθώς και ευρύχωρα μπαλκόνια που προσφέρουν υπέροχη θέα στο μαγευτικό Ιόνιο ή το εντυπωσιακό βουνό.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στους καταπράσινους κήπους, είτε στο καφέ και το μπαρ δίπλα στην πισίνα, αγναντεύοντας την μαγευτική θέα στη θάλασσα. Ελπίζουμε να σας δούμε κοντά μας σύντομα για ξεκούραστες και άνετες διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Η Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Η εύκολη προσέγγισή της από την Αιτωλοακαρνανία μέσω πλωτής γέφυρας.

Αξιοθέατα

Ξεχωριστή ομορφιά κρύβουν και τα νησιά Μεγανήσι, Μαδουρή, Κάλαμος, Καστός που ανήκουν διοικητικά στη Λευκάδα.

Γεωγραφία της Λευκάδας

Η Λευκάδα εκτείνεται σε έκταση 335,8 τ.χλμ. και διαθέτει συνολικό πληθυσμό 21.414 κατοίκων.

Ιστορία της Λευκάδας

Η Λευκάδα θεωρείται ότι είναι η Ιθάκη του Οδυσσέα, αλλά αυτή η εκδοχή δεν μπορεί να αποδειχθεί από τα αρχαιολογικά στοιχεία.